Warmako, klant bij Grafisch Goed Geregeld al vanaf het eerste uur. Ze richten zich voornamelijk op het introduceren en begeleiden van innovatieve A-merken in de huisdierenbranche. Dit varieert van het schrijven van een marketingplan tot het compleet opzetten van nieuwe merken.

Daarnaast begeleiden ze partijen die een nieuw product willen ontwikkelen of introduceren. Met een vast team, ontwikkelen ze een strategie en een duidelijk marketingplan voor ieder merk afzonderlijk.

En dan worden ook wij weer ingeschakeld…

Wij hebben voor Warmako al mooie projecten mogen maken. Gestart met het vormgeven van een serie productleaflets, toen al snel de vraag kwam voor het maken van een verpakking. Benieuwd om wat voor product het zou gaan, werd de eerste brainstormsessie gepland. Uiteindelijk kwam het plan op tafel… het gaat om een verpakking voor hondenverband. Na een vragende eerste blik, maar benieuwd naar het hele verhaal, waren we uiteindelijk erg verrast.
Weer een slim product.

We proberen het hopelijk voor u iets visueler te maken… 
Men nemen een simpel maandverband, tabs toelopend met een gat in het midden. De staart van de hond wordt door het gat gestoken en het verband wordt in het ‘hondenbroekje’ geplakt. Hiermee is een veelgehoord probleem van het afzakken van het verband en broekje geheel verholpen. Dat gat was dus de truc. Het patentaanvraag was al geregeld.

We konden vrij snel aan de slag om de merknaam te vertalen naar een creatief logo, de vormgeving van de verpakkingslijn te ontwerpen, de vertalingen van de teksten naar het Engels, Duits en Frans en het uiteindelijke aanleveren van de drukbestanden. De productie van het product zelf en de verpakking wordt door de fabrikant van het verband rechtstreeks in China geregeld.

 

Met trots mogen we zeggen dat de definiteive productie net is gestart en dat de eerste proefverpakkingen akkoord gegeven zijn. Wat begon met een wellicht onverwachte aanvraag is afgerond met een geslaagd project.

 

Grafisch Goed Geregeld heeft al meerdere merknamen en bijpassende logo’s voor Warmako ontwikkeld. Steeds met een andere doelgroep of productsoort. Het is erg prettig samen te werken met Warmako. Zeker omdat wij al in een vroeg stadium bij de projecten betrokken worden.

 

Helaas mogen wij onze geheel nieuwe verpakkingslijn, logo en trendy uitwerking van honden en kattensnacks u nog niet tonen. Deze zijn nog volop in ontwikkeling, maar worden na akkoord zeker op onze website getoond.
Dus houdt u onze website in de gaten.