Wat is er mooier dan bijdragen aan het kansloos maken van Kanker?

‘De Westlandse Ride’ stelt zich tot doel om evenementen te organiseren waarbij geld wordt ingezameld voor alles wat met kankerbestrijding te maken heeft.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Daniel den Hoed kliniek werd een 24-uurs rit en een Vrije ToerTocht georganiseerd, met als doelstelling zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeken ten behoeve van medicijnen en behandelingen, welke toegepast kunnen worden voor verschillende soorten kanker.

 

De Westlandse Ride heeft ons benaderd om mee te doen aan dit geweldige project.  

Reden genoeg voor Grafisch Goed Geregeld om zich hiervoor in te zetten.

 

Omdat onze focus gericht is op grafische producties, hebben wij de vormgeving en het drukken van de posters verzorgd. Grote A0 posters voor in de driehoeksborden langs de weg en A3 posters om plaatselijk de nodige aandacht te vragen in winkels en horeca.

Fotograaf Rolf van Koppen heeft de in totaal 19 Westlandse persoonlijkheden, stralend en met de grote rode hoed van Daniel prachtig op de foto vast weten te leggen. De campagne-uiting is het vervolg op de bestaande actie waarbij foto’s van bekende Nederlanders gebruikt zijn. Mede door de inzet van velen wordt het ook dit jaar weer een fantastische actie!

De actie werd niet alleen met posters onder de aandacht gebracht, maar ook via de website, social media, radio en TV.

Blij dat wij aan deze mooie actie een bijdrage mochten leveren en op deze manier de Daniel den Hoed kliniek een warm hart toe kunnen dragen.

 

De Westlandse Ride heeft voor Daniel den Hoed een enorm bedrag op weten te halen van € 100.000,-
Dank aan alle mensen die zich hier enorm voor ingezet hebben. 

 

 

DWR GrazianoPelle

 

100jaardanieldenhoed

 

Kijk voor meer informatie over deze actie op: www.dewestlandseride.nl